Головна » 2019 » Июнь » 14

Вже багато років триває взаємовигідна співпраця Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ з Державним підприємством "Ніжинське лісове господарство". Підбір кадрів із числа безробітних, професійне навчання, організація тимчасових оплачуваних робіт - до недавнього часу таким був перелік форм нашої співпраці. З цього року ми започаткували ще одну взаємну справу - колектив Ніжинського лісгоспу з великою відповідальністю та енергійністю включився у профорієнтаційну роботу серед шкільної молоді. Директор підприємства Юрій Болоховець активно втілює свою ідею в життя - підняти рейтинг професії лісівника, пова ... Читать дальше »

Просмотров: 242 | Добавил: julec | Дата: 14.06.2019 | Комментарии (0)

Територіально на землях Куликівської ОТГ діє кілька лісгоспів: Чернігівський, Холминський, Остерський та Ніжинський. Сьогодні ми розкажемо про буденне життя та діяльність одного з підрозділів Ніжинського лісгоспу.

Дроздівське лісництво розташоване, відповідно, у Дроздівці на території 4611,7 га – це землі, покриті мішаними лісами, за які господарство сплачує податки. При цьому лісництво без відповідного погодження не має права засаджувати новими насадженнями території поза межами підпорядкування (мається на увазі, закладати новий ліс).

Основні завдання, які сьогодні мають вирішувати працівники лісництва: відновлення лісу, догляд за лісовими культурами, а також охорона лісу від пожеж, шкідників, хвороб, незаконних рубок та іншого шкідливого впливу.

... Читать дальше »

Просмотров: 308 | Добавил: julec | Дата: 14.06.2019 | Комментарии (0)