Головна » 2019 » Март » 15
Другий день Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом» проходив у НУБіП. Майстер-класи та практикуми від викладачів, екскурсії по ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України та ботанічному саду – це лише частина тих заходів, які сьогодні мали змогу відвідали учасники конференції.
По закінченню вони отримали сертифікати, а найактивніші – подяки.
Тож метою цієї дводенної зустрічі було формування свідомого ставлення до праці, охорони природи, відтворення лісових ресурсів та вибору майбутньої професії.
Як продовження заходів у цьому році планується також проведення XIII Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв у Чернігівській області.
Просмотров: 266 | Добавил: julec | Дата: 15.03.2019 | Комментарии (0)

Сьогодні у м. Київ стартувала Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом». Оксана Поліщук, інженер з лісових культур ДП «Ніжинський лісгосп» та Любов Храпата,  керівник Світанківського учнівського лісництва, також долучилися до обговорення тенденцій розвитку лісового господарства та освіти.
Захід відкрили виступом-презентацією представники учнівських лісництв Київщини, далі перейшли до слів вітання, а потім - до пленарних засідань, де ключовими питаннями постали: науково-експерементальна складова освітнього процесу в лісовідтворенні та особливості природного відновлення лісів. На дискусійних роботах обговорили таку важливу тему, як участь учнівських лісництв у формуванні професійних інтересів.
 Конференція триватиме два дні, тож на порядку денному стоїть ще ряд важливих питань, які обговорюватимуться уже при роботах в навчальних лабораторіях НУБіП Укра ... Читать дальше »

Просмотров: 244 | Добавил: julec | Дата: 15.03.2019 | Комментарии (0)

Сьогодні у м. Луцьк відбувся IV з’їзд лісівників України, у якому взяли участь і представники ДП «Ніжинський лісгосп».  Директор Юрій  Болоховець, лісничі Ярослав Примак та Вячеслав Горбенко, інженер охорони і захисту лісу Світлана Тимошик приєдналися до обговорення подальших кроків і напрямків розвитку лісового господарства України. 
Делегати з’їду звернулися до Президента України,  Верховної  Ради та Кабінету Міністрів із проблемами галузі, адже останнім часом постала нагальна потреба правового врегулювання ставлення різних гілок влади до лісового господарства.

Просмотров: 258 | Добавил: julec | Дата: 15.03.2019 | Комментарии (0)