Головна » 2015 » Декабрь » 3 » За спиляні дуби – кримінальна відповідальність
12:54
За спиляні дуби – кримінальна відповідальність

Ні для кого не секрет, що останні роки Україна переживає тяжку економічну кризу. На жаль, це тільки верхівка айсбергу. Як на мене, більш глибокою є криза духовна. Так, моральні принципи, слідування законам залишилися, певно, далеко в минулому. Як доказ цього, усі ЗМІ, ніби змовившись, вдруковують, здається, в саме життя одну за одною погані новини.

Та все ж лишилися ще люди, котрі намагаються хоча б якось розфарбувати сірі будні й зробити іншим приємно. Так, у попередніх новинах ми неодноразово писали, що працівники ДП «Ніжинське лісове господарство» створили рекреаційні пункти, де б кожен зміг не просто БЕЗКОШТОВНО! відпочить, а й набратися сил, щоб поринути далі у життя.

Та не так сталося, як гадалося. Спочатку з альтанки та туалету було знято металевий дах, розбито стенд, зірвано й забрано дубові лави. Цього виявилося мало. Тепер «любителі природи» пішли далі – почали знищувати лісові насадження. Так, на території рекреаційного пункту «Дідове» Новоселицького лісництва було зрубано й розпиляно чотири дуби. Це звичайно, завдало немалих збитків (47 тис. грн) й тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність. На місце злочину одразу прибули представники міліції, тож, сподіваємося, правопорушники будуть справедливо покарані.

                                                                                                                                                                                 Юлія Стрілець

Переглядів: 429 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar