Головна » 2016 » Сентябрь » 30 » З ювілеєм Вас, шановна Алло Володимирівно!
08:05
З ювілеєм Вас, шановна Алло Володимирівно!

Тридцятого вересня відзначає свій ювілей відмінний професіонал своєї справи, любляча дружина та мама  і просто чудова людина Алла Володимирівна Осадчук, головний бухгалтер ДП «Ніжинське лісове господарство».

Шановна Алло Володимирівно!

Великий і дружний колектив ДП «Ніжинське лісове господарство» з теплом і любов'ю вітає Вас із Днем народження!

       Є люди, до яких тягне, поряд з якими добре і надійно. Ви - така людина. А ще -  справжній професіонал, на тендітних плечах якого відповідальність за фінансовий стан нашого підприємства. Цифри, звіти, відсотки, доходи-витрати; наші зарплати, аванси, премії. І те, з якою, начебто, легкістю Ви справляєтеся з усім цим, переконує в істинності приказки, що не місце прикрашає людину, а людина своє місце.

Із 1992 року, початку Вашої роботи у Ніжинському лісгоспі, вже пройдено немалий шлях від бухгалтера лісництва до головного бухгалтера лісгоспу. Відмінна організація бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності, контроль за ощадливим використанням матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, допомога молодим спеціалістам, повага та авторитет в колективі були неодноразово відмічені керівництвом: Подяка директора ДП «Ніжинське лісове господарство», Почесна грамота Держкомлісгоспу, подяка Голови Держлісагенства – це ще неповний перелік відзнак, отриманих Вами за роки плідної праці на благо підприємства.

Адже справді, така жіночна, доброзичлива, завжди усміхнена та гарна людина як Ви, надійно утримує стійке фінансове благополуччя лісгоспу, що потребує холодного розуму, чіткості розрахунків та далекоглядності. Дякуємо Вам за багатогранність, з якою ставитесь до роботи, небайдужість та взаємодопомогу, що проявляєте до колег.

Від усього серця бажаємо Вам, щоб кожна хвилина Вашого життя була сповнена міцним здоров’ям, душевним спокоєм та тими різнобарвними гараздами, що визначають воістину щасливу людину! Нехай же невичерпними будуть джерела терпіння, з яких Ви берете натхнення.

У цей святковий день хочеться сказати Вам ще багато слів подяки, побажати професійних успіхів і великого людського щастя. Завжди бути такою ж чарівною і веселою, уважною і чуйною. Нехай сім'я дарує радість і турботу, а успіх і удача будуть Вашими нерозлучними супутниками.

Дякуємо Вам за Вашу результативну й віддану працю!

Зі святом Вас !

                                                                                                                З повагою,

                                                                                                                Колектив ДП «Ніжинське лісове господарство»

Переглядів: 773 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar