Головна » 2019 » Июнь » 6 » Представники білоруських лісових господарств відвідали Ніжинщину
14:30
Представники білоруських лісових господарств відвідали Ніжинщину

Обмін досвідом – чудовий шлях для руху вперед, у цьому вже давно впевнилися ніжинські лісівники, тож колег зустрічають радо. Іноземна делегація відвідала Вертіївське лісництво і на практиці оцінила переваги GPS-трекерів, якими ДП «Ніжинський лісгосп» забезпечило всіх майстрів лісу. «Така інновація дала змогу краще контролювати лісові квартали господарства, площа якого складає 47,5 тисяч гектарів» - зауважив головний лісничий Володимир Костирко.

«У першу чергу за допомогою такого нововведення ми посилили безпеку працівників, адже не секрет, що останнім часом збільшилися випадки нападів на лісову охорону, - пояснив директор Юрій Болоховець. – Також переваги GPS-трекерів полягають в тому, що з їх допомогою можна відслідковувати фактичний обхід працівником відповідної ділянки лісу, більш детально та оперативно проводити планування завдань майстрів лісу, здійснювати контроль за лісовою охороною, виконанням посадових обов’язків щодо охорони та захисту лісу, а також миттєво реагувати на ситуацію, що може скластися».

Колеги із сусідньої держави також розповіли ніжинським лісівникам про особливості ведення лісового господарства на їхніх підприємствах. Зустріч вийшла цікавою та корисною, адже найкращий учитель –це досвід!

Переглядів: 253 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar