Головна » 2015 » Сентябрь » 3 » Майстра пізнати по роботі
16:46
Майстра пізнати по роботі

У народі кажуть: «Діло майстра величає». Тож дивлячись на результати посіву лісових розсадників, посадки декоративних шкілок, заходів з лісовідновлення на території Ніжинського лісгоспу, одразу помітно впевнену руку професіонала.

Людина, яка за бездоганну працю та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагороджена Почесними Грамотами Ніжинського лісгоспу, Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Ніжинської районної державної адміністрації, Товариства лісівників України, а також Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, людина, котра своє життя повністю присвятила лісгоспу – інженер з лісовідновлення Наталія Демочка.

Недарма кажуть: «Життя прожити – не поле перейти». Здобувши вищу освіту за спеціальністю «Лісове господарство», Наталія Василівна почала кар’єру із Ріпкинського міжколгоспного лісгоспу. Отримавши перший досвід та вже досягнувши певних успіхів, пішла працювати до ДП «Ніжинське лісове господарство», де швидко й непомітно промайнуло 32 роки… За весь час роботи зарекомендувала себе як дисциплінований, вимогливий, ініціативний, висококваліфікований спеціаліст, користується повагою та авторитетом серед колег. Наталія Василівна допомагає молодим спеціалістам і завжди ділиться своїм цінним досвідом з молоддю.

Шановна Наталіє Василівно!!

Прийміть щирі вітання до ювілею! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток Ніжинського лісгоспу. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами. Нехай журавлиною вірністю доля шле Вам добро і щастя, міцне здоровя та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на життєвому шляху. Нехай тепло і затишок домівки надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!!!

                                                                                                               З повагою,

                                                                                                               Колектив ДП «Ніжинський лісгосп»

  

Переглядів: 693 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar