Головна » 2015 » Сентябрь » 2 » Майбутнє лісу – у надійних руках!
08:41
Майбутнє лісу – у надійних руках!

Веселковим переспівом стоголосих пташок відгомоніло літо…. Поважним, розміреним кроком наближається золота пора. По-батьківськи теплі обійми для своїх учнів розгортають кладязі знань – мудрі школи.

Свято Останнього дзвоника відлунало і у Світанківській ЗОШ. Допитливі оченята першокласників, мужні постаті випускників, усміхнені обличчя вчителів, задумливі погляди батьків гармонійно поєдналися у єдине ціле і шкільне подвір’я наповнилося життям.

Лариса Федорівна Кукало, директор школи, не просто побажала успіхів у навчанні, а й материнською турботою огорнула кожного у дружній шкільній сім’ї. Ніщо не сховалося від її пильного погляду: у класах – зручно й затишно, у коридорах – світло й просторо, на подвір’ї – прибрано й зелено.

Не обійшлося на святі й без подарунків. Волейбольні й футбольні м’ячі, рюкзаки для переможців конкурсів, грамоти для вчителів привезли з собою Володимир Костирко (головний лісничий ДП «Ніжинський лісгосп» та Наталія Демочка (інженер з лісовідновлення).

Тісна багаторічна співпраця у шкільному лісництві не просто об’єднала учнів та лісівників, а й зробила їх справжніми друзями. Сумісні поїздки в лісництва, дерева, вирощені з насінин, ознайомлення з розсадниками, де вирощується садивний матеріал, щире спілкування так глибоко укорінилися у дитячій свідомості, що деякі з випускників навіть вирішили присвятити своє життя лісу й обрали навчальні заклади відповідного профілю. А оскільки світанківська молодь не просто ініціативна, а й творчо обдарована, майбутнє лісу – у надійних руках!!!

                                                                                                                                                                               Юлія Стрілець

Переглядів: 472 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar