Головна » 2019 » Май » 19 » Комунікативна стратегія – крок до об’єднання небайдужих до долі лісу
10:48
Комунікативна стратегія – крок до об’єднання небайдужих до долі лісу

16-17 травня у Черкасах відбулася семінар-нарада прес-служби лісової галузі України. У ній взяли участь представники кожної області та поділилися особливостями організації та результатами своєї роботи із громадськістю.

Юрій Марчук, голова Товариства лісівників України, наголосив на необхідності об’єднання зусиль лісгоспів та населення, адже ліс – це робочі місця громади, їх податки, екологічно чистий ресурс та чудова зона відпочинку, тож турбуватися про нього і захищати потрібно разом.
Любов Полякова, завідувач сектору міжнародних відносин, науки та зав’язків із громадськістю Держлісагенства України, презентувала проект стратегії комунікації та наголосила на тому, що місія лісівників – це забезпечення суспільства ресурсами лісу при дбайливому ставленні, відновленні та догляду. На сьогоднішній день лісівників ніхто не замінить, адже саме вони мають такий необхідний глибокий досвід у цій справі.

Перед делегатами виступали також Валентин Колєчкін, керівник прес-служби Держлісагенства, Віктор Набруско, доцент кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики Київського національного університету імені Т. Шевченка, Марія Бабич, прес-секретар Товариства лісівників України, та всі доповіді поєднувало одне – глибоке розуміння проблем галузі та вимог, які постали перед прес-службою лісогосподарських підприємств сьогодні.
Тож у результаті обговорення Комунікативної стратегії дійшли висновку, що її впровадження стане імпульсом для подальшого розвитку та налагодження співпраці із небайдужими до долі лісу.

Переглядів: 241 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar