Головна » 2019 » Апрель » 23 » До Дня довкілля
20:06
До Дня довкілля

Цьогоріч до Дня довкілля працівники ДП «Ніжинський лісгосп» запрошували всіх бажаючих попрацювати на благо своїх міст та сіл і разом вийти на весняну толоку.

Ці невеличкі акції виявилися набагато масштабнішими, ніж думали організатори, адже в кожному населеному пункті на допомогу лісівникам збиралися ще й місцеві жителі. Так, у м. Ніжин облагородити територію біля річки Остер прийшло понад 60 чоловік!

Студенти та викладачі медичного коледжу, представники третьої школи працювали з лісівниками пліч-о-пліч, вигребли та вивезли минулорічне листя, обрізали сухе гілля та висадили більше двох десятків молодих дубків.

Вертіївське лісництво разом з громадою в урочищі «Баньківщина» зібрали більше 20 пакетів сміття та вивезли 5 причепів скла та пластику.

Працівники Новоселицького лісництва прибрали центральний парк, висадили ялини та поставили нові лавки.

В Іржавці лісівники озеленили центральну клумбу декоративними рослинами.

Дроздівське лісництво разом з учнями і вчителями місцевої школи облагородили територію поблизу водоймища сотнею молодих дубків та лип.

Лісівники Коляжинського лісництва заклали новий парк, висадивши більше семидесяти декоративних рослин.

У Кобижчі та Носівці прибирали у парках, загребли минулорічне листя та посадили нові дерева.

Лісівники Мринського лісництва у с. Кукшин облагородили місце, яке стало стихійним звалищем та вивезли декілька причепів сміття.

Тож попрацювали, дійсно, на славу! А завдяки тісній співпраці з населенням ще раз переконалися, що зелена економіка стосується кожного!

Переглядів: 254 | Додав: julec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar