Головна » 2020 » Май » 25

З кожним етапом пом"якшення карантину з"являються нові можливості, обмежень стає все менше. Не дивлячись на це, пильність на підприємстві втрачати не можна і виконання всіх санітарно-епідеміологічних вимог є обов"язковим. Масковий режим, дистанція у 1,5 м, дезинфекція приміщень, робочих місць, рук, обмеження спілкування та прийому громадян - це все ще лишається в силі. Тому ДП "Ніжинський лісгосп" поки продовжує працювати у дистанційному режимі, але вже з понеділка будуть певні пом"якшення.

Просмотров: 193 | Добавил: julec | Дата: 25.05.2020 | Комментарии (0)

Європейський день парків був заснований у 1999 році європейською організацією, яка об'єднує природоохоронні території в 36 європейських країнах — Федерацією «Європарк».

Дата святкування обрана не випадково: саме 24 травня 1909 року в Європі були створені перші Національні парки, яких сьогодні нараховують більше трьох сотень. Це були дев'ять Національних парків, заснованих у Швеції. З тих часів ці території стали безцінною частиною природної і культурної спадщини Європи.
Сьогодні Європейський день парків символізує міжнародну солідарність у справі охорони природних територій.

У цей день проводять численні заходи в заповідниках і навколо них — відкривають тематичні виставки, читають лекції, показують фільми, проводять нові екскурсії, організовують дитячі програми і фестивалі.

Мета свята — привернути увагу до при ... Читать дальше »

Просмотров: 199 | Добавил: julec | Дата: 25.05.2020 | Комментарии (0)