Головна » 2019 » Май » 19
Глобальне потепління, підвищений вміст озону в атмосферному шарі, природні катаклізми, зміна погодних умов на планеті, – все це веде до погіршення клімату Землі і, як наслідок, чинить негативний вплив на наше життя та позначається на стані природних ресурсів.
Збереження клімату Землі залежить і від кожного жителя планети. Можна, наприклад, рідше користуватися автомобілем, використовувати у своїй квартирі енергозберігаючі джерела освітлення, брати участь у посадках дерев і захищати зелені насадження. Так, працівники ДП «Ніжинський лісгосп», окрім відновлення лісів, щороку проводять озеленення населених пунктів, на території яких знаходиться підприємство, прививають любов до природи дітям, проводять роз’яснювальні бесіди із населенням та пропагують здоровий відпочинок у екологічно чистих рекреаціях.
Просмотров: 239 | Добавил: julec | Дата: 19.05.2019 | Комментарии (0)

Сьогодні в м. Київ розпочалася Перша Міжнародна конференція з охорони праці в лісовому господарстві. Це перша подія такого рівня в лісовій галузі країни, яка залучає до участі провідних експертів з України та Європи для розробки найбільш оптимальних шляхів вирішення найактуальніших питань галузі в сфері безпеки праці. Нові підходи, методи та інструменти розвитку, досвід колег, продуктивне спілкування та цікава програма стануть основою для розвитку позитивних змін в лісовій галузі.
До обговорення реформування системи управління охороною праці, інформаційних технологій в засобах захисту, практичних інструментів підвищення ефективності та оптимізації роботи служби охорони праці долучився також і інженер з ОП ДП «Ніжинський лісгосп» Юрій Стрілець. Конференція триватиме три дні, учасники матимуть можливість не тільки прослухати цікаві лекції, але й пройти майстер-класи та відвіда ... Читать дальше »
Просмотров: 241 | Добавил: julec | Дата: 19.05.2019 | Комментарии (0)

16-17 травня у Черкасах відбулася семінар-нарада прес-служби лісової галузі України. У ній взяли участь представники кожної області та поділилися особливостями організації та результатами своєї роботи із громадськістю.

Юрій Марчук, голова Товариства лісівників України, наголосив на необхідності об’єднання зусиль лісгоспів та населення, адже ліс – це робочі місця громади, їх податки, екологічно чистий ресурс та чудова зона відпочинку, тож турбуватися про нього і ... Читать дальше »

Просмотров: 243 | Добавил: julec | Дата: 19.05.2019 | Комментарии (0)