Головна » 2016 » Март » 04

«…Ти- ЖІНКА! Значить духом сильна,

Ти знаєш, чого хочеш від життя,

Водночас і проста, і дуже стильна,

І загадкова, як саме буття...»

                                          Любов Ігнатова

Жінка! Така ж вічна і незбагненна, як зоряне оточення нашої планети. Скільки б ми не вдивлялися в зоряне небо, ми завжди відкриваємо в ньому непомічену раніше зірочку. Так і жінка – скільки б ми не спілкувалися, завжди відкриваємо для себе щось нове…

…..Тож 31 жовтня погожої осінньої днини в родині Кобець з’явилася на світ дівчинка…  Маленька, але напр ... Читать дальше »

Просмотров: 472 | Добавил: julec | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

Ось і починається весняна пора. Для одних – час зітхань та залицянь, для інших – початок кропіткої роботи. Так, працівники ДП «Ніжинський лісгосп» вже почали заходи по відновленню лісів. У цьому році планується посадити лісових насаджень на площі 160 га. Стовідсотково заліснюватимуться не тільки зруби минулого року, але й цьогорічні. Для того, щоб охопити такі території, було вирощено 1 млн 611 тис штук стандартних сіянців.

Те, що процес вирощування лісу - копітка й багаторічна праця, знають, мабуть, всі. А от те, що це неперервний процес, свідчать інші цифри. Аби в наступному році було чим відтворювати лісові насадження, працівники лісгоспу заготовили 17040 кг лісового насіння. Щоб зрозуміти об'єм робіт, додамо, що для цього обираються тільки плюсові й елітні дерева, насіння превіряється лісонасіневою інспекцією, якщо висновки задовільні – його висівають у постійні або тимчасові розсадники. Саме тут дбайливі руки доглядають за ним, із нетер ... Читать дальше »

Просмотров: 450 | Добавил: julec | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)